Muntenbeurs Tilburg


word gehouden in Hotel de Druiventros (Berkel-Enschot)


Wij kunnen voor u uw bestelling uit onze shop voor u meenemen naar dit evenement dit scheeld u ook in de porto kosten en het is veiliger, laat dit dan weten bij uw bestelling in onze webshop en geeft u aan betalen bij afhalen en vermeld u dit evenement in de extra tekst kollom .

Locatie:

Bosscheweg 11
5056 PP Berkel-Enschot


Beurs data 2024:


28-01-2024
10-03-2024
12-05-2024
08-09-2024
24-11-2024


Toegangsprijzen zijn tijdafhankelijk om de drukte te spreiden:

Voor    9.00u = € 15,00
           9.00u = €  5,00
         10.00u = €  4,00
         11.00u = €  3,00
         12.00u = €  2,00
Vanaf 13.00u = € 1,00

EXPO Houten

****2024****

Verzamelbeurs FILANUMIS 2024 – Houten


20 april 2024 van 09:30 tot 16:00

Wij kunnen voor u uw bestelling uit onze shop voor u meenemen naar dit evenement dit scheeld u ook in de porto kosten en het is veiliger, laat dit dan weten bij uw bestelling in onze webshop en geeft u aan betalen bij afhalen en vermeld u dit evenement in de extra tekst kollom .

Op zaterdag 20 april 2024 slaan handelaren uit de Filatelie en Numismatiek de handen ineen. Deze dertiende editie draagt de toepasselijke naam FILANUMIS 2024. Op deze handelsbeurs zullen veel leden van de beide beroepsverenigingen NVPH en NVMH zich gaan presenteren. Ook de hier niet bij aangesloten handelaren zijn overigens van harte welkom. Ook wordt ruime deelname vanuit de ons omringende landen verwacht. Sinds enkele jaren ook een apart cluster met prentbriefkaarten binnen de afdeling filatelie.

De zaalindeling is opgesplitst in een afdeling munten-papiergeld en een afdeling filatelie-prentbriefkaarten (poststukken).  Hieronder een overzicht van de namen die op de deelnemerslijst staan.,

Kaartverkoop vooraf kunnen kaarten online worden gekocht, Koop hier je ticket   Restkaarten (+ 2 euro) worden vanaf een half uur voor opening aan de zaal verkocht, voor wie de aanschaf online niet mogelijk of niet gelukt is

Deelnemers Postzegels – Poststukken – Prentbriefkaarten (publicatie ingaande maart):

Deelnemers Munten – Penningen – Papiergeld (publicatie ingaande maart):

Organisator WB Evenementen beschikt in de Expo Houten over een goed verlichte en makkelijk toegankelijke en grote zaal van bijna 3500 m2. De vele honderden meters tafel zullen gevuld zijn met een ruim en gevarieerd aanbod van de hier genoemde verzamelgebieden. Voor bezoekers zal er bij de vele stands voor ruim voldoende zitgelegenheid worden gezorgd. Direct naast de beurszaal bevindt zich een ruim restaurant welke beschikt over uitstekende horecavoorzieningen in de zaal zelf wordt ook een cateringpunt ingericht.

De plaats Houten ligt centraal in Nederland en is eveneens vanuit België en Duitsland met betrekkelijk korte reistijd te bereiken. De locatie is zowel met eigen vervoer (A27, afrit 29) goed te bereiken en er is voor de hal voldoende gratis parkeergelegenheid.

EXPO Houten

Meidoornkade 24Houten, 3992 AE Nederland


IBNS beurs Hilversum.


Data beurzen binnen kort beschikbaar

Onze volgende IBNS beurs wordt georganiseerd  data volgt , in Amrath Hotel Lapershoek, Utrechtseweg 16, 1213 TS te Hilversum.

Aanvang 10 uur.
24e Muntmanifestatie 2024 – EXPO Houten.

21 september van 09:30 tot 16:00


Wij kunnen voor u uw bestelling uit onze shop voor u meenemen naar dit evenement dit scheeld u ook in de porto kosten en het is veiliger, laat dit dan weten bij uw bestelling in onze webshop en geeft u aan betalen bij afhalen en vermeld u dit evenement in de extra tekst kollom .

Met ingang van 2013 (eerder in Haren en Assen) wordt de jaarlijkse Muntmanifestatie georganiseerd in de centraal in Nederland gelegen Expo Houten. Met het evenement FILANUMIS hebben wij inmiddels zeer goede ervaringen met deze beurslocatie opgedaan en beschikken wij voortaan over een 3300m2 grote en goed verlichte beurszaal.

DEELNEMERS (worden medio augustus hier gepubliceerd):

Kaartverkoop zal vooraf en online gebeuren en informatie hierover wordt hier later geplaatst en op facebookpagina wb verzamelbeurzen. Restkaarten wordt aan de zaal verkocht, voor wie de aanschaf online niet mogelijk of niet gelukt is. Het entreebewijs geeft ook toegang tot de postzegel- en kaartenbeurs in de naastgelegen zaal = 1 kaartje voor 2 beurzen!

Wat de deelnemers betreft, reserveert de organisatie niet alleen ruimte voor beroepshandelaren en bedrijven maar nadrukkelijk ook voor “gewone” verzamelaars. Daarnaast behoren diverse numismatische verenigingen (kringen) uit binnen- en buitenland tot de vaste deelnemers.  NB in de naastgelegen zaal wordt gelijktijdig een grote Ansichtkaarten-, Poststukken- en Postzegelbeurs georganiseerd. Bezoekers van de Muntmanifestatie hebben gratis toegang tot deze andere beurs.

Beurslocatie Expo Houten (Meidoornkade 24, 3992 AE) bevindt zich pal aan de A27 (Afrit 29) en beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid. Overigens bedraagt de reistijd met eigen vervoer tussen Houten en België (Antwerpen) slechts 1 uur.


Oudjaarsbeurs Houten – 28 december 2024

28 december van 09:30 tot 17:00 uur.

29 december is LET OP afgelast. deze komt te vervallen.

Twee jaar later dan gepland werd in december 2022 de eerste editie van de Oudjaarsbeurs Houten georganiseerd. Op dit evenement waren zo’n 100 stands met postzegels, poststukken en  kaarten aanwezig met internationale uit België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Speciale beursuitgaven waren verkrijgbaar bij de stand van PostNL.

Een ander deel van de 5500m2 grote beurszaal was gereserveerd voor bijna 60 standhouders met alleen munten en papiergeld. Hier buitenlandse deelnemers uit België, Duitsland, Frankrijk, Polen en Griekenland.

Deze 2022 editie werd door enkele duizenden verzamelaars bezocht en uiteraard krijgt dit evenement een vervolg met de Oudejaarsbeurs Houten 2023. Op donderdag 28 december 2023 is de beurs geopend 09.30 – 17.00 uur en op vrijdag 29 december 2023 is helaas afgelast. Kaartverkoop is online (meer info volgt later) en restkaarten (+1 euro) zijn aan de zaal verkrijgbaar. Op 28 december hebben bezoekers vanaf 9 uur toegang tot het gebouw.    

Op deze dag zal één zaal geheel gevuld zijn met postzegels en prentbriefkaarten (3500m2) de andere hieraan gekoppelde zaal is gevuld met stands die alleen munten, penningen en papiergeld aanbieden (nog eens 2000m2). Het overzicht van deelnemers wordt na publicatie hieronder wekelijks geactualiseerd.

Deelnemende standhouders Postzegels – Poststukken – Prentbriefkaarten (worden hier vanaf november 2023 gepubliceerd):

Deelnemende standhouders Munten – Penningen – Papiergeld (worden hier vanaf november 2023 gepubliceerd):

De plaats Houten ligt centraal in Nederland en is eveneens vanuit België en Duitsland met betrekkelijk korte reistijd te bereiken. De locatie is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer goed te bereiken. Een directe busverbinding is er op doordeweekse dagen tussen Utrecht CS en NS Houten met buslijn 47 (Connexxion) en dan uitstappen pal voor de deur.  De beurslocatie (aan A27 afrit 29) beschikt over zeer ruime gratis parkeergelegenheid.

Ook in 2023 staan wij weer voor u klaar om kennis te maken met u en om vragen te beantwoorden maar uiteraad kunt u ook op deze aangegeven datum uw bestellingen persoonlijk afhalen en betalen als u dat prettig vind.